Potrawka bezglutenowa, liofilizowany Cassoulet z fasoli 102g Summit To Eat
- Opis produktu
- Opinie klientów (0)
Potrawka bezglutenowa, liofilizowany Cassoulet z fasoli 102g Summit To Eat to smaczny posiłek odpowiedni dla wegetarian, wegan.
Wybierasz się w góry lub na dłuższy wyjazd? Z pewnością w Twoim plecaku powinna znaleźć się żywność liofilizowana. Jest ona smaczna i szybka do przygotowania. Cassoulet fasolowy to tradycyjne danie pochodzące z południowej Francji. Jak widzisz, żywność liofilizowana nie musi być nudna. Ten smak jest odpowiedni dla wegan, wegetarian i bezglutenowców.
Jak przygotować posiłek?
- Otwórz opakowanie i wyrzuć pochłaniacz tlenu.
- Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania - oznaczone linią.
- Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem, a następnie odczekaj 8 minut.
- Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku wg własnych preferencji.
- Podawaj z opakowania.
Parametry:
- liofilizowana żywność
- żywność bezglutenowa
- wartość kaloryczna: 601 kcal
- waga: 102 g
- okres przydatności do spożycia: 7 lat
Skład: pięć rodzajów fasoli (czerwona, biała, półksiężycowata, żurawinowa – borlotti, ciecierzyca), krojona marchewka, zielony groszek, krojona cebula, olej rzepakowy, pomidory puree, czosnek, oregano, mąka kukurydziana, sól, biały pieprz.
Tabela - pojedyncza porcja 102 g
kaloryczność | 102 kcal |
tłuszcz | 50 g |
w tym tłuszcze nasycone | 3,1 g |
węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 5,1 g |
błonnik | 19 g |
białko | 14 g |
sól | 2g |
- Opinie klientów (0)
- Opis produktu